Over Ons

Welkom!

Wij heten u van harte welkom bij Defence Center Boxtel (DCB). DCB is gevestigd in Boxtel (Noord-Brabant) en verzorgt lessen op zowel recreatief als op wedstrijdniveau in taekwon-Do (vanaf 5 jaar), boksen (vanaf 14 jaar) en kickboksen (vanaf 6 jaar) voor jeugd, junioren en volwassenen. De lessen worden deskundig verzorgd onder leiding van erkende leraren.

Lessen op elk niveau

Of je nu jong, oud, beginner of expert bent. Onze instructeurs zijn goed in differentiëren.

Instructeurs met ervaring

De lessen worden verzorgd door instructeurs met minimaal 20 jaar vechtsportervaring.

Goed trainen voor weinig geld

Goed trainen hoeft niet duur te zijn. Wij van Defence Center Boxtel vinden het belangrijk om sporten voor iedereen betaalbaar te houden.

De Trainers

Nabil Loubann

Nabil Loubann is op jonge leeftijd begonnen met Taekwon-Do en Thaiboksen en heeft inmiddels meer dan 20 jaar Boks- en Thaiboks ervaring. Nabil heeft zowel in Nederland als in het buitenland wedstrijden gedraaid. Met deze ervaring verzorgt hij Boks- en Kickbokslessen voor recreanten en gevorderden. Tijdens deze lessen ligt de nadruk op zowel techniek als op conditie.

Sabum Atmane Qoubbane

Binnen Defence Center Boxtel worden de Taekwon-Do lessen verzorgd door Sabum Atmane Qoubbane (4th Dan). Sabum Atmane Qoubbane is in 2003 begonnen met Taekwon-Do. Tijdens zijn Taekwon-Do carrière heeft Sabum Atmane veel wedstrijden gedraaid op zowel nationaal als internationaal op het meest hoge niveau. Daarnaast is Sabum Atmane gediplomeerd leraar die aantal jaren de jeugd, junioren en volwassenen heeft getraind.

Sabum Atmane tracht in zijn lessen altijd het beste uit zijn studenten te halen. Het delen van de opgebouwde ervaring en kennis en het zo goed mogelijk uitdragen van Taekwon-Do zoals deze is samengesteld door de grondlegger generaal Choi Hong Hi.